OM OSS

ICON TAKST AS

ICON Takst AS drives av Takstmann, Bygg- og Tømrermester Rune Juvet Kirkerud. Selskapet har kontor i Løten kommune. Takstmann Rune Juvet Kirkerud innehar over 35 års erfaring med bred kompetanse innen byggfag/ bygningskonstruksjoner.

Takseringsvirksomheten til Rune Juvet Kirkerud ble opprinnelig startet i 2000, da som ansatt i ett større takseringsfirma og som Takstmann Rune Juvet Kirkerud fra 2004. Jeg er en autorisert takstmann i Norges Takserings Forbund NTF, og har over 20 års erfaring med all type eiendom.

Vårt mål

Selskapet har som mål å være en servicebedrift som setter kunden i fokus, samt gjør sitt ytterste i å være markedsrettet og profesjonelle i bransjen. Vårt nedslagsfelt er Hedmark fylke som Hamar, Stange, Ringsaker, Løten, Trysil, Åmot. Som bedrift er vi fleksible og kan ta oppdrag utenfor fylkesgrensen.

Våre oppdragsgivere er i hovedsak privatpersoner, samt med anbefalinger fra eiendomsmeglere, advokater, finansinstitusjoner, forsikringsselskaper og entreprenører mm. Listen er lang og det er vi stolte av. Vi har kompetanse på flere områder og utfører et bredt spekter av taksttjenester. Kontakt oss i dag og vi finner gode løsninger som passer for deg.

RIKTIG VERDI GIR GOD ØKONOMI

KONTAKT OSS

Vi har kompetanse på flere områder og utfører et bredt spekter av taksttjenester. Kontakt oss i dag og vi finner gode løsninger som passer for deg.